وبحلاوتى مجنناهم
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  الأحداثالأحداث  المنشوراتالمنشورات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
الخطوة الاخيرة

 

 طاجن السمك البوري بصوص الكاري

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
هبة حسن
عضو vip
عضو vip
هبة حسن


تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 16/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 4529

طاجن السمك البوري بصوص الكاري Empty
مُساهمةموضوع: طاجن السمك البوري بصوص الكاري   طاجن السمك البوري بصوص الكاري I_icon_minitime17/12/2011, 2:19 pm

طاجن السمك البوري بصوص الكاري
المقادير:
1/ 2 كيلو سمك بوري
بصلة صغيرة مفرومة
1/ 4 كوب كاري
ثمرة طماطم صغيرة مفرومة
حزمة كزبرة خضراء مفرومة
قرن فلفل حامي (اختياري)
1/ 4 كوب زيت زيتون
ملعقة كبيرة كمون
عصير 2 ليمونة
ملح وفلفل

الطريقة:
1- نظّفي السمك، واغسليه كويس جدا، وقطّعيه، وتبّليه بالدقيق والملح والفلفل والكمون وشوية كاري.

2- شوّحي السمك على الناحيتين في زيت الزيتون لمدة 5 دقايق، وبعد كده ارفعي السمك، وحطّي مكانه البصل والفلفل والكزبرة والكاري والكمون والطماطم والليمون، وتبّليهم بالملح والفلفل، وممكن تزوّدي الخليط بشوية ميه، وسيبيه على نار هادية.

3- هاتي الطاجن أو الصينية اللي هتعملي فيها، وحطّي نصف كمية الخليط ده، ومن فوق حطّي السمك، وفي الآخر حطّي باقي الصوص، ودخّلي الصينية في الفرن لغاية ما السمك يستوي، وبعد كده قدّميه.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام تسنيم حبيبتى
نائب المديره العامه
نائب المديره العامه
ام تسنيم حبيبتى


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 18/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 11045

طاجن السمك البوري بصوص الكاري Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن السمك البوري بصوص الكاري   طاجن السمك البوري بصوص الكاري I_icon_minitime18/12/2011, 5:01 pm

طاجن السمك البوري بصوص الكاري Amiraafae118c44c
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن السمك البوري بصوص الكاري
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طاجن السمك بصوص الطحينة
» شرائح اللحمة بصوص المشروم
» تحضير الاسباجيتي بصوص الطماطم والريحان
» طاجن السمك مع البطاطس
» فراخ بصوص الأعشاب

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كيداهم :: مطبخ كيداهم :: مطبخ كيداهم-
انتقل الى: