وبحلاوتى مجنناهم
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  الأحداثالأحداث  المنشوراتالمنشورات  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
الخطوة الاخيرة

 

 سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ام عمار افندى
كيداهم رائعه
كيداهم رائعه
ام عمار افندى


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 12/09/2012
عدد المشاركات عدد المشاركات : 92

سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل   سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل I_icon_minitime8/10/2012, 12:30 am


الوجبة دى تعتبر وجبه كامله
فيه الخضار والفيتامينات من السبانخ
النشويات من البشاميل
البروتين من اللحمه المفرومه
وياجمالها مع العيش الاسمر .. اممممممم
كفايه بقى لاحسن جعت وندخل في الطريقه

كيلو سبانخ مسلوقه في ميه مغليه 3 دقايق
ومتصفيه في مصفاه كويس قوي .. اضغطي عليها كويس

نحمر معلقه كبيره ثوم مفروم ونضيف لهم السبانخ ونقلبها على نار عاليه لحد لما ميتها تنشف خااالص

تحضير اللحمه المفرومه
يتحمر بصل مفروم كتيير ويضاف له نص كيلو اللحمه المفرومه وثوم مفروم ويتظبط الملح والفلفل والبهارت وتترك على نار هاديه تتعصج وتتحمر كويس

البشاميل نحضره
نحمر 4 معالق دقيق في 4 معالق زبده ونضيف لهم مره واحده كوباية حليب وكوباية شوربه (دافيين) ونقلب بسرعه بالمضرب السلك اليدوي
ومش هيكلكع باذن الله
وفي الاخر نضيف معلقتين جبنه رومي(تركي) مبشوره ونظبط الملح والفلفل

نقلب السبانخ مع اللحمه المعصجه مع ثلاث ارباع البشاميل
ونضعها في صينيه مدهونه زيت

ثم نضيف على الوجه باقي البشاميل
ونرش عليها جبنه موتزاريلا وجبنه رومي مبشوره
وندخلها الفرن من تحت لحد لما تتحمر
وبعدين تحت الشوايه لحد لما الجبنه تسيح

وتتقدم سخنه

بالف هنا وشفا
احبكن في الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حياتى كلها لله
عضو vip
عضو vip
حياتى كلها لله


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 14/09/2012
عدد المشاركات عدد المشاركات : 1132
العمر العمر : 33

سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل   سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل I_icon_minitime8/10/2012, 4:52 am

طريقه غريبه اوى
تسلم الايادى يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Hayat
كيداهم رائعه
كيداهم رائعه
Hayat


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 05/09/2012
عدد المشاركات عدد المشاركات : 95

سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل   سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل I_icon_minitime12/10/2012, 4:24 pm

تسلم ايدك
اول مرة اسمع بالوصفة ده
بس لو تعزمينا ناكلها من صنع ايدك اكيد حتكون حلوة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سبانخ باللحمة المفرومة والبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بطاطس باللحمة المفرومة
» صينية البطاطس باللحمة المفرومة
» جمبري بالخضار والبشاميل
»  فته سبانخ
» سبانخ على الطريقة العراقية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كيداهم :: مطبخ كيداهم :: مطبخ كيداهم-
انتقل الى: