وبحلاوتى مجنناهم
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  الأحداثالأحداث  المنشوراتالمنشورات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
الخطوة الاخيرة

 

 طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
هبة حسن
عضو vip
عضو vip
هبة حسن


تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 16/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 4529

طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين Empty
مُساهمةموضوع: طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين   طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين I_icon_minitime20/10/2011, 12:59 pm

(مقدار واحد حوالي 20 قطعة بسكويت) :utut:
(استخدمي اي كوب او مج بشرط تستخدميه في قياس كل المقادير)


المقادير
1 كوب زبدة طريقة
1/2 1 كوب سكر بودرة
1 كوب نشا
2 كوب دقيق فاخر منخول
1 ملعقة كبيرة فانيليا (القرفة لو تحبي) :utut:
2 بيض
1 ملعقة كبيرة باكنج باوجر
رشة ملح

ولو عيزاها بالشوكولات (نقصي 3 معالق دقيق وضيفي 3 معالق شوكلاتة بودرة )


الطريقة :

في الأول نخفق الزبدة الطريقة والسكر البودرة والنشا لحدة ما يبقو شبه الكريما . نضيف البكنج باودر والفانيليا والملح والبيض ونخفق تاني وبعد كده نبدأ نضيف الدقيق على دفعات ونعجن لحد ما عجينة البسكويت تلم مع بعض وتبقى حلو. وده شكلها (معلش الطريقة عندي لكن بصور كتيرة ومحتاجة تحميل وتظبط كتير)(كفاية اني اخذ4 ردود بس لموضوع واحد^_^ ولو استخدمت الصور كلها كان ممكن أوصل ل10 ردود)





نفرد عجينة البسكويت بسمك متوسط على ورق زبدة أو ورق سولفان علشان نعرف نشيل قطع البسكويت بسهولة بعد كده . ونقطع بالقطاعة الي تعجبنا . ودي العجينة البيضاء :utut:




ودي العجينة الي بالشوكلاتة . عيزاكم تلاحظوا قوام العجينة الصحيح وسمك الفرد.
:utut:




وأختكم في الله (Graphics Desingher) لازم بقى الحركات والتكات الغريبة دي . ممكن تفردي كذا مستطيل من العجينة كنب بعض بالطريقة دي . أو ممكن بطريقة عشوائية . :utut:




ولما تقطعيها حتديكي بسكويت محترف وشكله جميل (بموت في حاجة اسمها قلب) قطعتو بقطاعة القلب وهنا لما رصيتو في الصواني
:utut:










وممكن نفرد حتت مختفة من العجينة البيضاء والبني بشكل عشواء ونفردهم ونقطعهم . وحتدينا شكل جميل بصو ورق الشجر الي هنا .




وبنفس الفكرة ممكن نلون العجينة وندع زي ما احنا عايزين .




وهنا مديل النجمة برضو مبتكر وجميل





وهنا الشكل العشوائي بس بالثلاث ألون




دخلت مزاجي أوي يا جماعة البسكويته دي





وبعشق الموديل المشرشر للدوائر . وده البسكويت بعد ما رصيتو في صواني وخبزتو على حرارة متوسطة لحد ما تحمر من فوق ومن تحت .
:utut:







وهنا شكل البسكويت بعد ما خرج من الفرن أيه رأيكون :utut:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام عمار*
عضو vip
عضو vip
ام عمار*


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 28/05/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 10421
العمر العمر : 34

طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين   طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين I_icon_minitime21/10/2011, 10:42 pm

طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين SqC65173
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
hagar2020
كيداهم محترفه
كيداهم محترفه
hagar2020


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 16/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 573
العمر العمر : 34

طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين   طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين I_icon_minitime22/10/2011, 12:05 am

تسلم ايدك ياهوبااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام تسنيم حبيبتى
نائب المديره العامه
نائب المديره العامه
ام تسنيم حبيبتى


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 18/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 11045

طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين   طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين I_icon_minitime2/11/2011, 6:30 am

طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين Amiraa98c786ebec
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة البسكويت واربع طرق جديدة للتزيين
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل كيكة البسكويت
» طريقة جديدة لتطبيق الملايات
» طريقة جديدة لتقديم الموز
» طريقة جديدة لعمل اللحم الضانى
» طريقة جديدة لعمل قالب توست بالدجاج والخضروات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كيداهم :: مطبخ كيداهم :: الحلويات الشرقيه والغربيه-
انتقل الى: