وبحلاوتى مجنناهم
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  الأحداثالأحداث  المنشوراتالمنشورات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
الخطوة الاخيرة

 

  صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
هبة حسن
عضو vip
عضو vip
هبة حسن


تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 16/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 4529

 صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن Empty
مُساهمةموضوع: صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن    صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن I_icon_minitime18/5/2012, 11:38 am

 صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن 817-grey

 صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن Agq42490

 صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن Chicken-tehena

المقادير
نصف كيلو صدور دجاج مخلى، بدون عظم وبدون جلد
كوب كسبرة مفرومة، خمس ملاعق كبيرة طحينة بيضاء، فص ثوم مهروس
ملعقة كبيرة بصل مفروم
ملح، فلفل أسود للتغليف من الخارج، كوب لبن زبادي، كوب بقسماط ناعم متبل بملح وفلفل أسود وبابريكا

الطريقة
تغسل صدور الدجاج جيدًا، وتفتح بسكين من المنتصف، بحيث تأخذ شكل الساندويتش.
تخلط الكسبرة مع الملح والفلفل والبصل والثوم والطحينة وتقلب جيدًا.
يتم حشو صدور الدجاج بالخليط السابق وتغلق جيدًا، ومن الممكن ربطها لضمان عدم خروج الحشو منها.
نقوم بتغليف صدور الدجاج من الخارج عن طريق وضعها في اللبن الزبادي أولاً ثم في البقسماط.
تترك جانبًا لمدة 15 دقيقة ثم تدخل الفرن على درجة حرارة 200 بدون أي دهون أو زيت حتى تمام النضج.
مع حرارة الفرن ستخرج الطحينة ما بها من زيت مما يساعد على تحمير الدجاج.
تقلب صدور الدجاج من وقت لآخر داخل الفرن حتى تتحمر من الجانبين وتقدم ساخنة.

 صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن Qzk42490
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
كيداهم
الاداره

الاداره
كيداهم


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 16/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 4550
العمر العمر : 47

 صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن    صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن I_icon_minitime18/5/2012, 8:21 pm

هى الطريقة روعة جدا و لذيذة بس هتبقى دسمة يا هوبة مفيش حشو تانى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حياتى كلها لله
عضو vip
عضو vip
حياتى كلها لله


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 14/09/2012
عدد المشاركات عدد المشاركات : 1132
العمر العمر : 34

 صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن    صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن I_icon_minitime30/9/2012, 5:40 am

تسلم ايديكى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صدور فراخ بطريقة جديدة تجنن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تشيز كيك بطريقة جديدة
» سمك بلطي مقلي مع ارز السمك بطريقة جديدة
» صدور الدجاج بالبقصمات
» افكار جديدة للتوفير فى الميزانية افكار جديدة للتوفير فى المي
» الفتة بطريقة مصرية طحن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كيداهم :: مطبخ كيداهم :: مطبخ كيداهم-
انتقل الى: