وبحلاوتى مجنناهم
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  الأحداثالأحداث  المنشوراتالمنشورات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
الخطوة الاخيرة

 

 صينية الرقاق بالبشاميل

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
هبة حسن
عضو vip
عضو vip
هبة حسن


تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 16/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 4529

صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل I_icon_minitime30/3/2012, 10:23 pm



[center]صينية الرقاق بالبشاميل

صينية الرقاق بالبشاميل File-1319135133rf


المقادير:
• نصف كيلو رقاق.
بصلة مقطعة قطع صغيرة.
• نص كيلو لحمة مفرومة.
• نص كوب كبير زبدة.
• نص كوب كبير دقيق.
• 4 كوبيات لبن.
• ملح و فلفل.

• 2بيضة.
• كوب كبير شوربة لحمة.
الطريقة:
1- هنعصج اللحمة المفرومة عن طريق إننا نقطع بصلة كبيرة إلى


قطع صغيرة بعد كده نضيف ليها الملح والفلفل الأسود واللحمة


ونحطهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة ونسيبهم على النار مع


التقليب المتسمر وبعد نص ساعة نضيف ليها كوباية مية ونسيبها


على النار لغاية ما اللحمة تشرب المية وتستوي.



2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف


ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقى ذهبي بعد كده


نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقيب المستمر لغاية ما يبقى قوامه


سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل الأسود بعد كده نشيله من


على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها


بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم مع بعض.
3- هنجيب الرقاق ونبلّه بالشوربة السخنة "ممكن إننا نستبدل


الشوربة بالمية" علشان يكون خفيف.


4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة ونرص فيها نص كمية


الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة وبعد كده نص كمية


البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق الموجودة، بعد كده


نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل الموجود عندنا.
5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أو
لغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من الفرن ونقطعها
[/center]











__________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام عمار*
عضو vip
عضو vip
ام عمار*


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 28/05/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 10421
العمر العمر : 34

صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل I_icon_minitime12/4/2012, 11:30 pm

صينية الرقاق بالبشاميل 12813-2-245958338
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام مالك وتميم
كيداهم نشيطة
كيداهم نشيطة
ام مالك وتميم


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 10/04/2012
عدد المشاركات عدد المشاركات : 79

صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل I_icon_minitime12/4/2012, 11:43 pm

شكلها هيطلع تحفة بصراحة مش لحقة اجرب وصفاتك وكلها احسن من بعض
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حياتى كلها لله
عضو vip
عضو vip
حياتى كلها لله


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 14/09/2012
عدد المشاركات عدد المشاركات : 1132
العمر العمر : 34

صينية الرقاق بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق بالبشاميل   صينية الرقاق بالبشاميل I_icon_minitime23/9/2012, 6:18 am

تسلم ايدك
فكره جديده جداااااااااااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية الرقاق بالبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية القرنبيط بالبشاميل
» أرز بالخضار بالبشاميل
» صينية معكرونة بالبشاميل من الشيف أسامة السيد
» الرقاق باللحمه المفرومه:
» الخرشوف بالبشاميل طريقه سهله

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كيداهم :: مطبخ كيداهم :: مطبخ كيداهم-
انتقل الى: