وبحلاوتى مجنناهم
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  الأحداثالأحداث  المنشوراتالمنشورات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
الخطوة الاخيرة

 

 صينية فراخ البانيه

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
موحه
المشرف العام
المشرف العام
موحه


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 10/06/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 2589
العمر العمر : 43

صينية فراخ البانيه Empty
مُساهمةموضوع: صينية فراخ البانيه   صينية فراخ البانيه I_icon_minitime20/3/2012, 7:20 am



السلام عليكم
ازيكم يا جماعة ايه اخباركم واخبار مطبخكم؟
انهاردة جايبلكم اكلة تجنن
طبعا كلنا بنحب الفراخ البانيه
وبناكلها فى كل مكان
فى البيت او التيك اواى سواء فى الجامعة او النادى او وانت بتتمشى مع اصحابك ودخلت محل أكل
يعنى لا مفر

صينية فراخ البانيه Chickensandwichkp6


واكيد فى منكم اللى زهأ منها واتخنق لدرجة انه ممكن يحط ايده تحت المخدة وهو نايم يلاقى حتة فرخة
او يحس وهو فى السرير انه نايم فى طبق كبييييييييييير من البيض والبقسماط

عشان كدة جبتلكوا طريقة جديدة للفراخ البانيه مش مشوية ولا بالبيض والبقسماط ولا مسلوقة ولا محشية ولا شيش طاووق

اولا المكونات


1 كيلو فراخ بانيه متوسطة الحجم والسٌمك

صينية فراخ البانيه Dsc05166ym5

3 حبات بطاطس و3 حبات جزر و2 حبة بصل و4 حبات فلفل
ربع كيلو زيتون اسود او اخضر

صينية فراخ البانيه Dsc05166ii8

10 ملاعق جبنة موزريلا مبشورة
4 ملاعق جبنة رومى مبشورة

صينية فراخ البانيه 5yxr2ycmrpaz2c9tt2q754mae9

كوب صلصة متوسط مخفف بالماء

صينية فراخ البانيه Sweetandsoursauceec3

نصف كوب زيت

صينية فراخ البانيه Oileg1

واخيرا التوابل

ثانيا الطريقة:


نحضر وعاء القلى ونملاءه بالزيت

نقوم بتحمير الفراخ بدون اى اضافات كما هى بدون دقيق او بيض او بقسماط

نقوم برفعها على ورق لامتصاص الزيت جيدا

نحضر صينية كبيرة ونضع نصف كوب الزيت ثم نضيف جميع الخضار بعد تقطيعه الى قطع صغيرة باستثناء الزيتون هانضيفه فى الاخر
نحمر الخضار فى الزيت لمدة تلت ساعة حتى نشعر انه اصبح طريا وقابل للمضغ

نقوم بوضع الفراخ المحمرة على وش الخضار بالترتيب حتى نملا الصينية
نضيف الصلصة ونترك الضينية حتى تغلى لمدة 7 دقايق ثم نضيف اخيرا الجبنة
الموزريلا والرومى والشيدر- حسب الرغبة ممكن اكتر من نوع جبنة -ثم نضيف
الزيتون والملح والفلفل وندخلها الفرن لمدة تلت ساعة على درجة حرارة متوسطة


وطلعوها بقى وابقوا قابلونى لو الصينية اتغسلت من كتر ماهتتلحس

بجد ياجماعة انا بقالى اكتر من شهر والله مابكلش الفراخ البانية الا بالطريقة دى
وبقيت بعيد عنكم مدمن صوانى
بس ياريت حد يجربها ويرد عليا ويسبلى حتة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام عمار*
عضو vip
عضو vip
ام عمار*


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 28/05/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 10421
العمر العمر : 34

صينية فراخ البانيه Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية فراخ البانيه   صينية فراخ البانيه I_icon_minitime20/3/2012, 6:22 pm

صينية فراخ البانيه 2270912432 صينية فراخ البانيه 2270912432 صينية فراخ البانيه 2270912432 صينية فراخ البانيه 2270912432
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
هبة حسن
عضو vip
عضو vip
هبة حسن


تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 16/03/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 4529

صينية فراخ البانيه Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية فراخ البانيه   صينية فراخ البانيه I_icon_minitime20/3/2012, 9:04 pm

صاحبة الحرف المتألق
و ملكةالقلم الذهبي الرائع.
( اسم الشخص )
تحية معطرة بالورد أهديها إليكِ
كم يسعدني دوما ان اري هذا النزف الرائع الجميل
فاعجز عن شكر على كل ما تخطه أناملكِ الذهبيه
وما يتدفق من حبركِ العطر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
موحه
المشرف العام
المشرف العام
موحه


انثى
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 10/06/2011
عدد المشاركات عدد المشاركات : 2589
العمر العمر : 43

صينية فراخ البانيه Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية فراخ البانيه   صينية فراخ البانيه I_icon_minitime26/3/2012, 8:41 am

صينية فراخ البانيه 20090612231913
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية فراخ البانيه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل صينية فراخ بالليمون
» المخ البانيه
»  اسكالوب البتنجان الرومى البانيه بالطريقة الشربينية
»  اسكالوب البتنجان الرومى البانيه بالطريقة الشربينية
» فراخ بالليمون

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كيداهم :: مطبخ كيداهم-
انتقل الى: